WERKWIJZE

werkwijze

Studio Sterrenburg is uw deskundige en betrouwbare partner voor al uw video-producties.

 

 

Ingrid Sterrenburg heeft meer dan tien jaar ervaring in het maken van tv-programma’s, nieuwsitems en corporate video’s. Zij regisseert,  filmt en monteert al haar werk zelf. In overleg met de klant wordt de inhoud en de boodschap van de video bepaald.

Het hele traject blijft in handen van één persoon en de klant communiceert ook met één persoon.

 

tv-programma's

Studio Sterrenburg heeft ruime ervaring met het produceren en monteren van diverse tv-programma's en documentaires. Accent hierbij ligt op het zogenaamde 'info-tainment'. 

 

nieuwitems

Ruim vier jaar is Studio Sterrenburg actief als camjo (camera journalist). De zeer specifieke kennis en expertise die bij deze tak van sport aan de orde komt beheersen wij tot in de puntjes. Het adhoc reageren op maatschappelijke ontwikkelingen maar uiteraard ook actuele zaken met nieuwswaarde worden kernachtig en op acurate wijze belicht en omgezet in een videoreportage. Uiteraard op integere wijze met aandacht en respect voor mensen en met oog voor detail maar ook altijd op zoek naar positiviteit en de humor in de samenleving.

 

corporate video's

Zeker nu marketing van uw bedrijf en product weer de hoogste prioriteit heeft, is een aansprekende bedrijfsfilm dè manier om uw relaties snel en op virtuele wijze kennis te laten maken met uw bedrijf, product en medewerkers. Studio Sterrenburg heeft inmiddels een reeks video producties op haar naam staan voor diverse opdrachtgevers (zowel bedrijfsleven, overheid als dienstensector). Dit betekent dus steeds weer een ander invalshoek, andere doelstellingen en pakket van wensen. Een film op maat die meer dan 100% aansluit bij de verwachting van de klant is ons streven.